Fogynivágyóknak

Nyomtatás
PDF
febr.
07

Be-Fit

Szerző // dr. Mergl Mónika

A Be-Fit Pharmanord étrend-kiegészítő azokat a fő területeket támogatja, amelyek minden fogyókúrázónak nehézséget okoz céljai elérése közben. A termék rostot, szerves krómot, articsóka kivonatot, C-vitamint és citrushéjból kivont pektint tartalmaz. A termék célja, hogy segítsen a fogyókúrázóknak az egészséges életmód mellett csökkenteni és fenntartani a testsúlyt.

A Be-Fit Pharmanord és az egészséges életmód kombinációja az alábbi előnyöket kínálja:

  • Támogatja a fogyást és csökkenti az étvágyat
  • Csökkenti a nassolás utáni vágyat
  • Segíti a szervezet méregtelenítési folyamatait
  • Csökkenti a puffadást
  • Fokozza az energiát azzal, hogy támogatja a zsírok, fehérjék és szénhidrátok normál anyagcseréjét

A Be-Fit számos fontos tulajdonsága lehetővé teszi, hogy jól beleilleszkedjen a diétába, vagy az elért súly megtartásába.


Fogyás támogatása

Az articsóka kivonat természetes inulin tartalma (az élelmi rostok egyik fajtája, melyet fruktánnak hívnak) késlelteti a részlegesen megemésztett étel kiürülését a gyomorból, ezáltal növeli a jóllakottság érzését. Ez a táplálékfelvétel csökkenéséhez vezet, ami fogyást eredményez. A termékben lévő FibrePrecise hasonlóan működik, főként az étvágycsökkentésben játszik szerepet.


Méregtelenítés

Az articsóka fokozza a szervezet méregtelenítési folyamatait, ami elősegíti a fogyást. Amikor a toxinok felhalmozódnak a zsírsejtekben, folyadék-visszatartást eredményez, és ez hízáshoz vezethet.

A Be-Fit Pharmanord szerves króm-élesztőt tartalmaz (ChromoPrecise®), mely hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához. Az ingadozó vércukornak különböző hatásai lehetnek a szervezetre, néhány esetben édesség utáni sóvárgást okozhat, ami kontrollálatlan mennyiségű édesség és cukros étel beviteléhez vezethet. A vércukorszint normál értéken tartása segít felhagyni a nassolással, így könnyebbé válik a fogyókúra is.

Egy másik fontos jellemzője, hogy a króm hozzájárul a makrotápanyagok normál anyagcseréjéhez. A makrotápanyagok, mint a zsír, fehérje és szénhidrátok a sejtek belsejében energiává alakulnak át. Minél jobban képes a szervezet a makrotápanyagokat átalakítani, annál kevésbé rakódik le zsírként a szervezetben.

Keresés

Ügyfélkapu



Statisztika

Látogatok a mai napon:13
Tegnap:32
A héten:117
Ebben a hónapban:1539
Összesen:34533